2010. március 22., hétfő

A léböjtkúra!

Sajnos mostanában betegeskedett a család, így az életmódváltásnak lőttek.Kissé depresszióba estem, azt hittem már sosem lesz vége.Nagyon aggódtam a gyerekekért, és persze a párommal mi is kaptunk az áldásból!
De most újult erővel vetem bele magam a jóba!Azt gondoltam, hogy előbb végigcsinálok egy 3 napos léböjtkúrát.Találtam egy Neera nevű szert, ezt fogom segítségül hívni.Ez egy speciális szirup, aminek a fő összetevője a juharszirup.Minden anyag benne van, amire a szervezetnek szüksége van.Táplálék, vitaminok, ásványi anyagok.Vízzel, citromlével és chayenne paprikával kell elkészíteni.És persze vízzel.Ezt lehet fogyasztani.Remélem holnap kapom készhez, addig paradicsomlén és céklalén fogok élni. Azt olvastam, pár nap bevezetés kell előtte.Péntektől már csak pépes kaját(sovány joghurt, leves, főzelék)ettem, 2 napja már csak délben. Emellett 2 l ásványvizet, 3 alkalommal salaktalanító teát cukor nélkül, céklalevet, paradicsomlevet iszok. Sajnos kávét sem lehet inni.Bevallom, itt bűnöztem.Reggel és délben ittam kevés tejjel kávét.Ma reggel is becsúszott, de a köv 3 napban megpróbálom kihagyni.Eddig nagyon nehéz volt betartani.Főleg úgy, hogy főztem a családnak hétvégén, még tiramisut is készítettem.Szóval nehéz volt.Főleg este.Kicsit fáradtabb is voltam, viszont hihetetlenül fel voltam dobva.Ma reggel már más a helyzet.Régen nem keltem ilyen felfrissülten, és tele energiával.Bár kicsit messze van még a csütörtök, amikor kezdhetem felépíteni az új diétát, ami természetesen az update szerint fog felépülni!

Leírom az induló adatokat is, bár nem vagyok rá büszke.Egyenlőre csak súlyt fogok írni, mert tanulnom kell, de talán este, vagy holnap méregetni is fogok!

Szóval:2010.03.19 94.8 kg
03.22 92.0 kg gondolkodtam, hogy olyan mérleg kéne, ami testzsírt, vizet is mér.de azt hiszem ennyire nem fogom túlbonyolítani a dolgot!

4 megjegyzés:

  1. Ellátogattam hozzád és látom "sorstárs" vagy, a kilók legyőzésében. Nem tudom mennyit, olvastál a blogomban erről a rettenet témáról. A sok kudarc és azért sikerélmény után van, aki értékeli az eredményt, és az a kislányom. Szeret úgy, ahogy vagyok, de ha valamibe belefogok, maximálisan mellettem áll. A párom azt mondja: "Nekem jó, vagy így ahogy vagy"! Persze! Egy nőnek, akár hány éves hiúnak kell lennie. Más szóval, legyen igényes önmagára. Különben én is iszom kávét reggel. Fel sem ébrednék nélküle. Az én diétám engedélyezi, cukor és tej nélkül. Édesítőszerrel. Azt csak halkan jegyzem meg, hogy néha „bűnözni” is szoktam.

    VálaszTörlés
  2. Szia sebalf!Nagyon örülök Neked! Hát igen.Az én párom is elfogad így, de azért mikor fogyásnak indulok, valahogy mindig dob a kapcsolatunkon!Én a kávét keserűen iszom, de sajna tejjel.Bár igyekszem kis zsírtartalmúval!

    VálaszTörlés
  3. Gabi! A sebalf azonos a bilona46-al. (Nyugdíj után is van élet). Ezzel tudtam belépni a google-ba, hogy válaszolhassak neked.

    VálaszTörlés
  4. Igen, közben rákerestem a neten, és azonosítottalak!:))

    VálaszTörlés